• Certified Company
 • ISO 9001: 2010
 • Great Industrial
 • Solution Provider

Om Oss

Om oss

Odda Technology er en global nøkkelleverandør av produkter med høy nøyaktighet i industrien, offshore - hovedsakelig til subsea.

Selskapet består av personer med kompetanse og systemer som de siste 40 årene har produsert, blant mange andre produkter, roterende deler for gassturbiner og jetmotorer og produsert komponenter til havsforbindelser til verdensledende industrikunder, nasjonalt og globalt.

Med grunnlag i sin lange industrihistorie og kompetanse kan Odda Technology, ved å tilby tekniske tjenester innen tidlig fase, prosjekt-, innkjøps- og produksjonskompetanse innen sveise- og maskinbearbeiding, opprettholde en ledende posisjon innen alle fagområder.

Odda Technology har som mål å arbeide med partnerskapsmodeller både nasjonalt og globalt, til fordel for alle parter. Målet vårt er å være kundenes førstevalg som en strategisk partner for krevende prosjekter bestående av utfordrende produksjon av høy nøyaktighets-maskinering, -sveising, -kontroll og montasje / test.

Selskapets 'Industry 4.0' digitale systemer for styring og operativ kontroll av prosjekter og produksjon skal brukes som en kostnadseffektiv kontakt med kunder og leverandører, og bidra til å fremme og styrke markedsfordelen for partene.
 • Sertifisert personell
 • Konkurransedyktige priser
 • 24/7 tilgjengelighet
 • Ingen skjulte kostnader
image
image

Vår visjon

Odda Technology skal være førstevalget hos våre kunder som trenger høynøyaktighets-produkter, ikke bare gjennom å kunne tilby produksjon, men også tjenester innen automatisert (digitalisert) prosjektstyring som gjør at våre kunder totalt sett får levert mest mulig kost effektive produkter. Dette for å skape merverdi for våre kunder, ansatte og samfunn.
image

Forretningsidé

Odda Technology skal være en totalleverandør innen produktsegmentene Subsea-, Gassturbiner- og Industri- høynøyaktighets produkter ved å tilby prosjekt-, innkjøp- og produksjons- kompetanse. Selskapet skal bli ledende innen alle disipliner bedriften er engasjert i.
image

Hvorfor velge oss?

Odda Technology ble etablert 15. september i 2016. Dette var et resultat av en buyout fra det tidligere konsernselskapet. Kjernepersonell fra tidligere selskap, med opptil 40 års serfaring, bestemte seg for å fortsette driften og bringe industriarven med høy nøyaktighet videre.

Det opprinnelige selskapet ble startet i Odda i 1977, og ble deretter etablert som en del av Kongsberg Våpenfabrikk (KV), med det formål å produsere roterende deler til gassturbiner og jetmotordeler til F16-produksjonen.

Da den norske regjeringen tidlig på 70-tallet etablerte Statoil og Kongsberg Offshore, for å løfte den Subseanæringen, hadde KV-miljøene en sentral rolle i utvikling og produksjon av Subsea-systemutstyr. Gjennom denne perioden var KV Odda også en nøkkelaktør i utviklingen av Subsea-produkter med høy nøyaktighet, og bidro mye til fødselen av Subsea-systemindustrien, nå en global industri.

Mange av menneskene som deltok i denne aktiviteten er fortsatt i sentrale stillinger i Odda Technology og bruker sin kompetanse i avansert prototypeproduksjon, for alle typer bransjer.

Selskapets velutstyrte 6000 m2 anlegg er plassert i Ullensvang kommune, hvor vi har fordelene med høy industriell kompetanse.
 • AVANSERT
  TEKNOLOGI
 • LEVERANSE
  ON TIME
 • ERFARENT
  PERSONELL

Over 20 års erfaring og kunnskap om internasjonale industrisystemer, dedikert til å tilby de beste økonomiske løsningene til våre verdsatte kunder.